Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

- A V L A S T N I N G S H J E M -


Vi har siden 2004 tatt imot barn og ungdom som av ulike årsaker trenger avlastning i helger eller ferier. Her får de utfolde seg i trygge omgivelser, og vi bruker gården, dyra og naturen for å gi barna gode mestringsopplevelser. Vi er mye ute, og barna omgås dyr i et trygt og stabilt miljø med mye voksenkontakt. Vi har lang erfaring med å ta imot barn med fysiske handicap, psykisk utviklingshemming, etnisk bakgrunn, relasjonsskader og adferdsproblematikk. I 2014 kjøpte vi naboeiendommen Søberget, hvor vi spiser og sover. Det er en stor, gammel og utrolig sjarmerende sveitservilla! Her koser vi oss på et stort, koselig kjøkken med kortspill, eller i stua med ulike aktiviteter. I 2. etasje har vi et eget gutterom med plass til 5 prinser, og et jenterom med plass til 5 prinsesser ;) Aktivitetene ellers foregår nede i Hagastua; i stallen, og på tunet.


Priser

Etter avtale med innsøkende innstans i forhold til diagnoser, medisinering og behov for voksentetthet for hver enkelt plassering.