Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

- R I D E L E I R -


Hver sommer har vi sommer- / rideleir for barn, ungdom, voksne med barn og voksne. Hestene du kan velge mellom ser du under "Hestene våre". Vi har tilgang på en flott privat badedam 100 meter fra gården, og gjett om det er deilig med et svalende bad mellom rideøktene! Vi har også et stort basseng på gården. Trampoline, samvær rundt bålet, grilling i lavvoen, lek og moro hører også med. Siste dag er det børste konkurranse, gymkana og evt. oppvisning med innøvd program, og selvfølgelig premiering!


Oppmøte søndag kveld kl. 18.00 / avreise fredag kl. 16.00. Overnatting i leiligheter over stallen i ny driftsbygning med tilgang på kjøkken, dusj/WC, vaske-/tørkemuligheter, eller på Søberget. Ta med sovepose/dyne, pute, toalettsaker, ridetøy og skotøy som egner seg for ridning. Husk litt lommepenger, og klær for all slags vær; badetøy, regntøy, ridetøy og fritidstøy. Du får 4 måltider hver dag, frukt og drikke. Vi tilbyr også dagleir og enkeltdøgn, se under.


Tilrettelagt rideleir

Vi legger til rette for rideleir / ferieleir for barn med spesiell behov.

Ta kontakt for mer informasjon.


Priser

Hel uke, uke søndag - fredag kr. 5.000,- pr. person. (Inkl. full kost og losji)

1 døgn, kl. 10 - kl. 12 neste dag. (inkl. 4 måltider, frukt og drikke)

1 dag, kl. 10 - 16. (inkl. 2 måltider, frukt og drikke).


Tilrettelagt rideleir for barn med spesielle behov, etter avtale med innsøkende instans.